İçeriğe geç

Ersu Gıda Kime Ait

ERSU hisse kime ait?

Ortaklık YapısıTicari ÜnvanHisse Oranı(%)Melisa Akman Ipeker20,98Diğer70,84Akman Holding Anonim Şirketi8.

ERSU Gıda hisse ne iş yapar?

Türkiye’de meyve suyu sektöründe “ilklerin şirketi” olan ERSU, bu modelle ürettiği domates salçası ve havuç konsantresini dünya pazarlarına sunmaktadır. Ayrıca şirket, meyve suyu teknolojisi, makine ve ekipmanları ile know-how’ını ihraç etmektedir.

ERSU ne üretiyor?

1969 yılında kurulan şirket, 1984 yılından bu yana “Ersu Meyve ve Gıda Sanayi A.Ş.” adıyla anılmaktadır. Görünümü; Her türlü meyve ve sebzeyi işleyebilen, meyve suyu, konsantresi ve püresi üretebilen, ürünlerini cam şişe, PET şişe ve karton ambalajlara temassız olarak doldurabilen entegre bir tesistir.

ERSU hisse bölündü mü?

ERSU MEYVE VE GIDA SANAYİ A.Ş. Temettü ödüyor mu? Hayır, ERSU hissedarlarına temettü ödemez.

ERSU’nun sahibi kim?

Küresel rekabette Türk girişimcinin üstünlüğünü kanıtlayan isimlerden Ali Akman, beş fabrikada meyve suyu üretiyor ve yılda 25 milyon avro ihracat yapıyor.

ERSU ne zaman halka arz oldu?

Ersu 2000 yılında halka arz edildi ve 22 yıldır ISE’de listelenen ilk halka açık meyve suyu fabrikasıdır. 2000 yılında Çin Devlet Kalkınma ve Yatırım Şirketi’nin bir tarım şirketi olan SDIC (Devlet Kalkınma ve Yatırım Şirketi) kuruldu.

ERSU Gıda hangi pazarda?

En prestijli markalardan biri olan ERSU, 1969 yılından bu yana iç pazarda dağıtım ve satış yapmaktadır. Dağıtım ve perakende satış noktalarının yanı sıra, toplu tüketim noktalarında (askeri, hastane kantinleri, okullar, spor tesisleri, catering vb.) da önemli bir pazar payına sahiptir.

ERSU’nun kaç lotu var?

ERSU GIDA Değişim OranlarıYıllık En Yüksek52Yıllık En Düşük11,7Hacim (TL)1.463.180Hacim (Lot)28.715.

ERSU hangi marka?

Akman Holding, Türkiye’nin 53 yıllık meyve suyu markası Ersu için düğmeye bastı. Bugün ihracatta faaliyetini sürdüren ve dünyanın dört bir yanına meyve suyu ihraç eden Akman Holding, Ersu markasını iç pazarda raflara çıkarmak için harekete geçti.

ERSU nerenin?

Ersu Şaşma, 30 Eylül 1999 Mersin doğumlu Türk sırıkla atlama sporcusudur.

ERSU kaç yaşında?

Ersu Şaşma, 30 Eylül 1999’da Mersin’de doğdu. 2020 Tokyo Olimpiyatları sporcusu, sırıkla atlamada Türkiye rekortmenidir. 2016 yılında atletizm sahnesine adım atan Şaşma, o tarihten bu yana yükselişini sürdürdü.

ERSU Gıda Brüt Takas Ne Zaman Bitiyor?

Sermaye Piyasası Kurulu kararıyla uygulamaya konulan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ERSU.E payında brüt takas oranı vadeli işlemlerden (seans başı) vadeli işlemlere (seans sonu) kadar uygulanmaktadır.

Hisseleri neden düşüyor?

Bunlar arasında ekonomik belirsizlikler, endekste yer alan şirketlerin kâr oranlarının beklentilerden düşük olması, merkez bankalarının faiz oranlarındaki artış, diplomatik gerginlikler, savaş gibi jeopolitik riskler, küresel ekonomik krizler veya finansal panik durumları yer alıyor.

Sise hangi hisse?

Şişecam hisse senedi sembolü nedir? Şişecam’ın hisse senedi sembolü “SISE”dir.

Smart hisse ne zaman bölündü?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Smart Güneş Technologies’in 21 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere bedelsiz sermaye artırımı talebini onayladı. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yaptığı açıklamada, bölünme tarihinin 26 Temmuz 2023 olduğunu duyurdu.

ERSU hisse kaç lotu var?

ERSU GIDA Değişim OranlarıYıllık En Yüksek52Yıllık En Düşük11,7Hacim (TL)4.476.223Hacim (Lot)79.851.

ERSU işlem yasağı ne zaman bitiyor?

ERSU.E hisselerinde brüt takas işlemi 18 Eylül’de seans sonunda uygulanacak. [FNC-NEWS] Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ERSU.E hisselerinde brüt takas işlemi, vadeli işlemlerden (seans başı) vadeli işlemlere (seans sonu) kadar uygulanacak.

ERSU hangi pazar?

Halka arza ilişkin bilgilerHalka arz tarihi: 23-24 Mart 2000 Fiili dolaşımdaki pay oranı (%): %66.

ERSU nerenin?

Şirket bugün Ereğli ve Niğde tesislerinde 200.000 m2 açık alan, 40.000 m2 kapalı alan olmak üzere toplam 200.000 ton/yıl meyve-sebze işleme kapasitesine, 50 milyon litre/yıl meyve suyu üretim kapasitesine ve 150 milyon litre meyve suyu üretim kapasitesine sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Zenci Escort